All for Joomla All for Webmasters
CELEBRITIES

Vesna Zmijanac BEZ ŠMINKE neprepoznatljiva!!

Vesna Zmijanac, paparaco, šminka, mejkap

Zmijančeva se na surčinskom aerodromu pojavila bez mejkapa, a bila je sva podbula pa je maltene niko nije prepoznao

Vesnu Zmijanac ovog meseca redovno srećemo na snimanjima raznih novogodišnjih emisija tip-top skockanu, isfeniranu i našminkanu. Ali kad se svetla reflektora ugase, to je potpuno druga žena! Mislim, ista je, ali je niko ne prepoznaje!

Tako je ni ekipa Kurira nije prepoznala u prvi mah kad smo se s njom mimoišli na aerodromu „Nikola Tesla“. Sreća pa smo se malo bolje zagledali u plavokosu ženu u bundi sa šeširom na glavi – shvatili smo da je reč o Vesni Zmijanac. Ako je želela da prođe neopaženo, uspela je!

Podbula i bez mejkapa, delovala je prilično umorno – kao da je jedva čekala da sedne u avion kako bi se malo naspavala. Mnoge neprespavane noći su iza nje, ali ne zbog provoda u kafanama već zbog unuke Ree, kojoj je posvećena maksimalno, osim kad ide na nastupe kao tog jutra.

Jadranka Barjaktarović

Dok je pevala GRUDI POTPUNO ISPALE!! Voditelj se PRAVIO kao da se ništa nije DOGODILO!! VIDEO…

SKANDAL – Atraktivna pevačica se na poslednjem “Pinkovom” festivalu propisno se izblamirala kada je na finaloj večeri pokazala publici gole grudi. Crnogorka Jadranka Barjaktarović se sva unela u pesmu, trudeći…
Click to comment

Komentariši

Najčitanije

Herald

Herald is the next generation WordPress magazine theme, featuring a fully flexible header with 3 customizable areas and an easy-to-use module builder for unlimited layout combinations

Find out more

KUCANICA © 2015

To Top