All for Joomla All for Webmasters
CELEBRITIES

Modne tajne princeze Dajane: Služila se trikovima iz kojih i danas učimo! (FOTO)

Njen osećaj za modu toliko je uticajan i dalekosežan da je u potpunosti aktuelan i danas – i dalje je broj jedan inspiracija ženama širom sveta.

U sobi prepunoj lepih, negovanih žena od stila, sve oči uvek su bile uprte u Lejdi Di. To joj je polazilo za rukom zahvaljujući detaljima koje primećujemo tek dvadeset godina nakon njene smrti.

Poznata nam je činjenica da je princeza Dajana bila i ostala ikona stila koja je gajila posebnu naglonost prema puf rukavima, šik suknjama i detaljima, kao i kratkoj kosi. Njen osećaj za modu toliko je uticajan i dalekosežan da je u potpunosti aktuelan i danas – i dalje je broj jedan inspiracija ženama širom sveta, piše Elle.

Ne samo da je demonstrirala kako treba da se obuče jedna princeza na balu noseći zanimljive kreacije tadašnjih poznatih dizajnera kako domaćih tako i stranih (prva je prekršila kraljevski protokol noseći odelo inostranog kreatora), nego je među prvima pokazala opušten izgled princeze u svakodnevnim izdanjima.

Ali neki od njenih najboljih stilskih momenata su možda bili i oni na koje bar do sada nismo obratili pažnju – sitni detalji koji su bili zaklonjeni upečatljivim komadima.

Govorimo o plavom ajlajneru, nakitu, leptir-mašni, kao i drugim sitnicama koji su do kraljevskog maksimuma doprineli njenim savršenim kombinacijama.

1. Naočare

Koliko je poznato, princeza nije nosila naočare za vid, ali ova fotografija govori da jeste… Ipak, u ime mode!

2. Čarape u bojama

Neprikosnovena Dajana je bila jedna od retkih dama koja nije nosila samo crne ili braon čarape, već je i u ovaj detalj unosila boju.

3. Različite rukavice

Jedna svečana prilika, prelepa Di, savršena balska haljina i dve različite boje rukavica – crvena i crna. Kakav šik! Koliko već prvom prilikom to moramo da probamo.


4. Plavi alajner i maskara

Ona je i ikona lepote koja je koristila jednostavan trik! Maskara, alajner ili senka u plavoj boji, jedno trojstvo koje je savršeno stajalo na njenim očima.

 

#ladydiana

Objavu dijeli Jennifer (@ladydianafan)

5. Leptir-mašna

Vezuje se za muška odela, bele košulje izrazito svečane prilike i slavlja. Ali u njenom slučaju leptir mašna dobija poseban ton, veoma ženstven i elegantan.

6. Legendarna D ogrlica

Ne, nije Keri Bredšo prva nosila ovakvu ogrlicu. Davnih dana, ovaj intiman komad nakita nosila je Dajana Spenser kada je bila još tinejdžerka.

7. Biseri

Notu svečanim izgledima daju biseri, ali u slučaju princeze Dajane, kada vise na leđima. Detalj koji je na golim leđima pojačao damski efekat.

 

Click to comment

Komentariši

Najčitanije

Herald

Herald is the next generation WordPress magazine theme, featuring a fully flexible header with 3 customizable areas and an easy-to-use module builder for unlimited layout combinations

Find out more

KUCANICA © 2015

To Top