All for Joomla All for Webmasters
Kućanica

Krivudave obrve postale novi hit na internetu

Nakon što su proteklih godina brojne dame poludele za nacrtanim, a godinama pre toga za tankim obrvama, internetom su počele kružiti fotografije krivudavih obrva koje postaju novi hit među ljubiteljima mode.

Iako mnogima nije u potpunosti jasno šta se dešava, čini se kako su obrve u obliku spirale privukle one dame koje imaju potrebu za umetničkim iskazivanjem. Tako su Instagramom počele kružiti fotografije devojaka s krivudavim obrvama.

“Kada ste umorni od standardnih obrva, postoji novi trend. Neka me neko izazove da izađem ovako”, napisala je jedna devojka na Instagramu.

 

Šminkeri smatraju kako je eksperimentisanje i probavanje različitih stilova stvar ličnog izbora i slobode. Slično je bilo i sa obrvama u obliku pera koje su bile moderne početkom godine.

Zaista mi se sviđaju krivudave obrve. Pravim ih kako bih bila keativna i zabavila se sa šminkanjem. Ne želim preozbiljno razmišljati o tome“, kazala je modna blogerka Hannah Lyne za Huffington Post.

Ok, Who did this??! 😂😂 #wavybrows

Objavu dijeli Promise Tamang (@promisetamang)

Click to comment

Komentariši

Najčitanije

Herald

Herald is the next generation WordPress magazine theme, featuring a fully flexible header with 3 customizable areas and an easy-to-use module builder for unlimited layout combinations

Find out more

KUCANICA © 2015

To Top