All for Joomla All for Webmasters
Featured

Ima 61 godinu, a kožu nežnu i glatku kao devojka: Neguje se najjednostavnijim preparatom na svetu!

Jazemenah Rosi, manekenka, Žena, maslinovo ulje, nega, Telo, Nega tela, koža, Orah

Jazemenah je najpoznatiji model sa sedom kosom i telom dvadesetogodišnjakinje, a njena tajna je neverovatna
Zapanjujući model Jazemenah Rosi kojoj su se vrata te industrije otvorila tek kad je imala 45 godina, zahvaljujući svojoj beloj kosi i gotovo savršenoj koži, još otad vrlo je tražena, a danas malo ko može da poveruje kako ona ima 61 godinu.

Otkrila je kako to može zahvaliti zdravom životnom stilu, a posebno maslinovom ulju koje na kožu nanosi svakodnevno, dok jednom nedeljno od maslinova ulja pravi poseban preparat kojim se takođe maže, piše The Sun.


Rođena u Francuskoj, karijeru modela počela je s 28 godina što se za tu industriju smatra ekstremno kasnim, ali probila se tek kad je imala 45. Tvrdi da je maslinovo ulje najveća tajna njenog izgleda, a svakodnevno uživa u obrocima bogatim hranjivim supstancama.

“Mediji nas žele uveriti da za savršenu kožu trebamo svakakva čuda, ali to nije istina. Odrasla sam u okruženju u kojem se maslinovo ulje koristi za kuvanje, a koristilo se i za kosu i kožu – ništa više”, rekla je u razgovoru za Daily Star Online.

Rosi se kune da je za njenu figuru zaslužna i zdrava ishrana. Svaki dan pojede jedan avokado, a smrznutu hranu iz mikrotalasne ne jede. Njena dijeta bazira se na povrću, kvalitetnoj ribi i mesu te voću i orašastim plodovima.

Click to comment

Komentariši

Najčitanije

Herald

Herald is the next generation WordPress magazine theme, featuring a fully flexible header with 3 customizable areas and an easy-to-use module builder for unlimited layout combinations

Find out more

KUCANICA © 2015

To Top