All for Joomla All for Webmasters
CELEBRITIES

Brak Dženifer Aniston se raspada: Par već tri meseca živi odvojeno!

Dzenifer Aniston, Džastin Tero, brak, raskid, šuška se

Kako prenose strani mediji, brak glumice Dženifer Aniston i njenog kolege Džastina Teru trenutno stoji na klimavim nogama.

Izgleda da oni već više od tri meseca ne živi zajedno i da su tada počele “nevolje u bračnom raju”.

Naime, Džastin radi na snimanju filma “On the Basis of Sex” u Montrealu, kao i na Netflixovoj seriji “Maniac” koju snima u Njujorku. Međutim, kada ima posla u Velikoj jabuci, kako otkriva izvor, on ni tada ne živi sa Dženifer već u svom stanu u Grinič Vilidžu.

Dobar prijatelj glumca objašnjava kako je brak poznatog para zapao u krizu pre nekog vremena, ali da su uspešno u javnosti održavali sliku srećnog para.

– Dženifer voli da živi u Los Anđelesu, a Džastin u Njujorku gde najviše voli da provodi vreme. Oko toga se najviše svađaju. Glumica ne voli klimu i vreme u Velikoj jabuci i ide joj na živce gužva i saobraćaj – tvrdi izvor.

Iako je Dženifer odlučila da uradi sve kako bi spasila brak, s obzirom na česte svađe izgleda da joj to baš neće poći za rukom.

Podsećamo, Dženifer ​​​​​​​i Džastin su zajedno od 2012. godine, a letos su proslavili drugu godišnjicu braka i razmenili romantične čestitke na društvenim mrežama.

 

Click to comment

Komentariši

Najčitanije

Herald

Herald is the next generation WordPress magazine theme, featuring a fully flexible header with 3 customizable areas and an easy-to-use module builder for unlimited layout combinations

Find out more

KUCANICA © 2015

To Top