All for Joomla All for Webmasters
CELEBRITIES

Bila je lepotica u braku sa najboljim frajerom Holivuda: Danas je niko neće! (FOTO)

Melani Grifit, Antonio Banderas, izgled, plastične operacije, glumica, zvezda, holivud, gilmajka, porodica, brak, razvod

“Vrelina tela”, “Nešto divlje” i “Zaposlena devojka” filmovi su koji su Melani Grifit (60) vinuli među zvezde, a onda su usledili brojni filmski uspesi

Bila je jedna od najpoznatijih i najlepših glumica devedesetih, a pored uspešne karijere, 1996. godine, ušla je u treći brak i to sa Antonijom Banderasom sa kojim je provela 19 godina.

Kada se njihov brak raspao 2015. godine, i njena je karijera počela stagnirati.

Iako i dalje dobija uloge, one nisu toliko primećene kao nekada.

Najtužnije je što medijske naslove puni uglavnom na račun svog izgleda.

Naime, nekad lepotica, puno se promenila. Ali više od godina, veliki učinak u tome imale su estetske operacije kojima se glumica podvrgnula i dovela do neprepoznatljivosti.

Pošto se više ne pojavljuje tako često na javnim događajima, paparaci su je uhvatili dok je išla u kupovinu. Daleko od glamura, samo su je retki uspeli prepoznati, a ona se pokušala sakriti od fotografa.

Melani Grifit, Antonio Banderas, izgled, plastične operacije, glumica, zvezda, holivud, gilmajka, porodica, brak, razvodMelani je u intervjuu početkom ove godine i sama priznala da je preterala sa operacijama.

– Nisam shvatala šta sam napravila dok drugi nisu počeli govoriti “O moj Bože, pa kako to izgleda”. To me je jako pogodilo pa sam potražila lekara koji mi je pomogao popraviti sr*** koja mi je njegova kolegica napravila. Nadam se da sam bar malo uspela popraviti utisak – rekla je.

Tokom karijere, glumica je imala problem zavisti od alkohola i tableta protiv bolova. Otkako se rastala od Banderasa, živi sama, a majka je troje dece.

 

Click to comment

Komentariši

Najčitanije

To Top