All for Joomla All for Webmasters
Kućanica

15 minuta sa Trejsi Anderson: Ovih nekoliko vežbi promeniće vaše telo zauvek! VIDEO

Trejsi Anderson, vežba, fitnes, zdravlje, telo, sport

Ako želite da vam telo izgleda kao nekim holivudskim zvezdama, pratite savete čuvene Trejsi Anderson, najtraženijeg fitnes instruktora slavnih

 

Ova poznata instruktorka fitnesa i kreator Anderson Metode, oblikovala je telo mnogih zvezda – Madone, Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez, Šakire i drugih.

Ne verujte brzim i kratkotrajnim rešenjima, jer ih nema. Sve što se tim instant dijetama može postići jeste zbunjivanje metabolizma, a o štetnim efektima ne želim ni da govorim“, izjavila je Trejsi u razgovoru za OK magazin.

“Najbolje što možete da učinite za vaše telo i skladnu figuru su vežbe. Zato izaberite program koji vam najviše odgovara, poput mog, na kome sam jako dugo radila.

Najbitnije od svega jeste da vam to postane stil života, a ubrzo ćete uočiti razliku, dok ćete se za godinu dana osećati i izgledati kao sasvim druga osoba”, dodala je Trejsi.

Pogledajte ove petnestominutne vežbe Trejsi Anderson, koje će vas sigurno inspirisati da dovete telo u formu.

Click to comment

Komentariši

Najčitanije

Herald

Herald is the next generation WordPress magazine theme, featuring a fully flexible header with 3 customizable areas and an easy-to-use module builder for unlimited layout combinations

Find out more

KUCANICA © 2015

To Top